Home

SportAdviesRaad Landsmeer

Binnen de gemeente Landsmeer is het initiatief genomen tot de inrichting van een SportAdviesRaad Landsmeer om de activiteiten van de Landsmeerse sportverenigingen te ondersteunen.

De SportAdviesRaad Landsmeer is een uitstekend initiatief dat voortgevloeid is uit de inspirerende vereningingenavond van 23 september 2014. Een aantal verenigingen heeft zich hiervoor spontaan aangemeld en zijn aan de slag gegaan.
De raad wil de belangen van de sportverenigingen in Landsmeer, Den Ilp en Purmerland gaan behartigen op vele gebieden. Doelstelling is het sportleven in Landsmeer te promoten, faciliteren en de contacten met de gemeente te onderhouden.
De maatschappij verandert snel en ook de rol van de gemeente zal veranderen. De SportAdviesRaad kan hier een belangrijke rol in gaan spelen om de sport en sportfaciliteiten in samenwerking met de gemeente ook toekomstbestendig te maken.
Ik ben ervan overtuigd dat met deze enthousiaste groep een nieuwe impuls wordt gegeven aan de samenwerking tussen gemeente en het sportleven in Landsmeer

Richard Quakernaat
Wethouder Sport

De SportAdviesRaad wil een platform zijn voor de sportverenigingen om in brede zin elkaar te ondersteunen bij het in stand houden en verbeteren van de verenigingsstructuren en relatie te onderhouden met scholen, (zorg)organisaties, gemeente. De SportAdviesRaad is een zelfstandig orgaan buiten de gemeentelijke diensten, maar wordt door de gemeente wel gebruikt als verbindend orgaan naar de sportverenigingen.

We zijn er trots op dat na een periode van voorbereiding deze SportAdviesRaad in Landsmeer tot stand is gebracht. Diverse verenigingen hebben zich al bij de SportAdviesRaad aangesloten, maar we streven naar aansluiting van alle Landsmeerse sportverenigingen. Aanmelden of informatie, stuur een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.